Folder 2009

KBCfolder2009frontIn september 2009 had CRAFT (voorheen KBC) het genoegen om de nieuwe folder te presenteren over “Speciaalbier & Eten, een perfecte combinatie”. De folder is door enkele CRAFT-leden ontwikkeld, in samenwerking een aantal partijen in de bierwereld en daarbuiten.

In de folder staan handige tips om de mooie smaken van speciaalbier en eten te combineren. Een glas speciaalbier bij een gerecht is net zo’n genoegen als een glas wijn (of zelfs beter)!

In de folder staan ook diverse voorbeelden van speciaalbier- en kaas-combinaties. En tenslotte een kaart van Nederland met daarop alle (bijna 60) leden van het CRAFT, en een tiental bevriende brouwerijen.

De folder is half september 2009 door CRAFT-leden verspreid door heel Nederland. Een digitaal exemplaar (in PDF-format) kun je hier downloaden. Veel plezier ermee!

Tip: De folder heeft een paar tabellen over twee pagina’s heen. Als je de folder leest in Acrobat Reader, zet dan onder Beeld | Paginaweergave de volgende opties aan: “Weergave van twee pagina’s” en “Voorblad weergeven bij twee pagina’s”.