Locatie & Route

Logo DCBC
De Rijtuigenloods in Amersfoort
De locatie van het Dutch Craft Beer Conference is al een ervaring op zich. De Rijtuigenloods maakt onderdeel uit van de Wagenwerkplaats, een industrieel spoorcomplex waar vanaf 1900 decennialang rijtuigen van de Hollandsche IJzeren Spoorweg-Maatschappij (HIJSM) en de NS onderhouden werden. Het terrein staat vol met kroonjuwelen van de industriële revolutie in Nederland, allemaal van de hand van de beroemde architect Dirk Margadant. In en om de Rijtuigenloods herinneren de originele spoorrails, de takels aan het dak en de monumentale rolbrug op de parkeerplaats nog aan een verleden vol robuust staal en stomende paardenkrachten.
Foto 2

De Rijtuigenloods in Amersfoort is een grote industriële evenementenlocatie met een historisch karakter. De hoge constructie, authentieke industriële spoorelementen en het trendy interieur geven deze locatie een unieke look & feel. Met meerdere, flexibel inzetbare subruimtes beschikt dit rijksmonument over alle voorzieningen en faciliteiten die nodig zijn voor een geslaagd congres!

 Foto 4
Route en overnachten

De Rijtuigenloods is centraal gelegen in Nederland (nabij snelwegen A1 en A28) en er is voldoende gratis parkeergelegenheid. Het openbaar vervoer ligt op loopafstand (Amersfoort Centraal op slechts 200 meter). Klik hier voor een routebeschrijving.

Foto 4

Deelnemers aan de conferentie kunnen tijdens het Dutch Craft Beer Conference 2017 gebruik maken van het Away on Business programma van het Mercure Hotel Amersfoort Centre. Dit betekent exclusieve voordelen voor alle deelnemers. Profiteer van kortingen tot 10% op het beste onbeperkte tarief bij het Mercure Hotel Amersfoort Centre, reserveer direct klik hier.Wanneer je een reservatie wenst te maken, dien je volgende codes in HOOFDLETTERS in te vullen : SC code en Toegangscode.

 

Bedrijfsnaam: KLEIN BROUWERIJ COLLECTIEF
SC Code: SCP623775
Toegangscode: KL988NL155

Voor vragen of meer uitleg over het hotelprogramma, neem gerust contact op met het Mercure Hotel Amersfoort Centre.