Sponsor mogelijkheden

Aanmelden Programma Sprekers Sponsors Route en overnachten Pers

Initiatiefnemer van het eerste Dutch Craft Beer Conference is CRAFT. CRAFT, voorheen het Klein Brouwerij Collectief (KBC), bestaat sinds 2003 en is sindsdien uitgegroeid tot het grootste samenwerkingsverband van bierbrouwerijen (met en zonder eigen ketels) van Nederland. De ruim 150 leden zijn allen ondernemers die zich bezighouden met de ontwikkeling, productie en verkoop van bier naar eigen receptuur.

De markt van craft bieren groeit fors. De consumptie van pils loopt al jaren terug en tegelijkertijd is er een sterke (nationaal en internationaal) opkomende vraag naar lokaal gebrouwen bieren. De Nederlandse consument krijgt steeds meer aandacht voor een mooi gebrouwen craft bier, dat met eerlijke ingrediënten op ambachtelijke wijze geproduceerd wordt. Ook onze leden en leveranciers in de branche merken dit. Mede om deze reden vindt CRAFT het tijd worden voor het eerste Dutch Craft Beer Conference: een congres waar onze achterban de laatste kennis en inzichten opdoen en brouwers en leveranciers de kans krijgen elkaar te ontmoeten.

Doelgroep Congres

Het eerste Dutch Craft Beer Conference vindt plaats op dinsdag 24 januari 2017 in De Rijtuigenloods in Amersfoort en is voor iedereen die betrokken is bij het brouwen van craft bieren. Thema van het congres is: Professionalisering van een ambacht.

Een groot deel van de deelnemers heeft een eigen brouwerij of werkt bij een brouwerij. Naast plenaire sprekers kunnen deelnemers gedurende een dagprogramma keuzes maken uit parallelsessies met onderwerpen over het brouwproces, afzetmarkten en trends en innovaties in bijvoorbeeld verpakkingen.

Op het congres worden circa 200 deelnemers verwacht, de bezoekers zijn onder andere:

  • productie brouwerijen
  • horeca brouwerijen
  • brouwerijhuurders
  • bier sommeliers
  • leveranciers (verpakking, ingrediënten, flessen, mouterijen)

Sponsoring

Het Dutch Craft Beer Conference 2017 is voor leveranciers een unieke kans om je product of dienst onder de aandacht te brengen van je doelgroep. U vindt hier het Sponsorplan Dutch Craft Beer Conference 2017 waarmee sponsoren verschillende mogelijkheden hebben om hun product of dienst bij hun doelgroep onder de aandacht te brengen.

Meer informatie

In overleg is maatwerk mogelijk. Voor meer informatie over prijzen en het aanmelden als sponsor, kunt u contact opnemen met Jan van de Vis van CRAFT via 033 247 3407 of acquisitie@mos-net.nl.