The Craft Beer Revolution (In Holland)

Op Donderdagmiddag 16 februari 2017 van 14:00 tot 17:00 organiseert Bier&cO een unieke paneldiscussie met internationaal gerenommeerde craft bier brouwers.

In het panel nemen plaats Steve Hindy, Brooklyn Brewery; Menno Olivier, Brouwerij De Molen; Kick van Hout, Brouwerij Oersoep; Michel Ordeman, Jopen Brouwerij; Rick Nelson, Oedipus Brewery en Willem van Waesberghe, Heineken Global Breweries.

Het thema voor het panel is ‘The Craft Beer Revolution (In Holland)’ en vindt plaats in het proeflokaal van Jopen Brouwerij in Waarderpolder, Haarlem. De paneldiscussie zal in het Engels zijn.

Moderator van het panel is de Bier&cO Bier Ambassadeur, Rick Kempen. Het panel zal zich buigen over de oorsprong van de bierrevolutie in Amerika, hoe deze zich door de jaren heeft ontwikkeld en invloed heeft gehad op de rest van de bierwereld, meer speciaal die in Nederland. Vragen zoals ‘Is niet alle bier speciaal?’, ‘Vormen overnames door grote brouwconcerns een bedreiging voor de bierwereld’ en ‘Wat verwachten wij de komende jaren?’ zullen aan bod komen. Een ‘vraag en antwoord’ sessie voor bezoekers van de paneldiscussie sluit het evenement af.

De paneldiscussie duurt anderhalf uur, waarna men in informele sfeer kan napraten. Er is gelegenheid onder begeleiding de Jopen Brouwerij te bezoeken. Ook is dit een unieke mogelijkheid om een (eventueel exclusief) interview met een van de panelleden te hebben.

Er zijn beperkt plekken beschikbaar en de paneldiscussie is alleen toegankelijk op uitnodiging. Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden bija Anne van der Helm via a.vanderhelm@bierenco.nl.

 

Craft Beer Revolution