Voor bierbrouwers

Wat is het doel van de Nederlandse Brouwerijdagen?
De ambitie is dat alle bierbrouwerijen in Nederland in het betreffende weekeinde één of twee dagen geopend zijn voor het publiek. Daarmee willen we de Nederlandse consument attent maken op de aanwezigheid van de vele bierbrouwerijen overal in ons land en de diverse, mooie (speciaal)bieren die zij brouwen. Hiernaast zijn de Nederlandse Brouwerijdagen een unieke kans om uw brouwerij onder de aandacht te brengen bij het grote publiek. U lift met uw brouwerij namelijk mee op landelijke en regionale media aandacht en de diverse promotie- en publicatie-activiteiten die gepland staan. En op www.nederlandsbier.nl en www.weekvanhetnederlandsebier.nl gaan we vermelden welke brouwerijen er meedoen aan de Nederlandse Brouwerijdagen.

Wanneer en voor wie?
Elk jaar vinden de Nederlandse Brouwerijdagen plaats als afsluiting van de Week van het Nederlandse Bier. Om precies te zijn in dat dit jaar in het weekend van zaterdag 20 en zondag 21 mei 2017. Wie kunnen er aan deelnemen? Alle professionele bierbrouwers in Nederland, met of zonder eigen ketels, groot of klein, wel of geen lid van KBC. Door gezamenlijk te communiceren dat de deuren open staan en er iets te beleven valt ontstaat er landelijke uitstraling voor onze Nederlandse biercultuur.

Waar aanmelden?
Dit kan eenvoudig door een e-mail te sturen naar info@mosevents.nl waarna u meer specifieke informatie over uw deelname ontvangt. Aarzel ook niet om een reactie of vragen te sturen. We willen graag dat zoveel mogelijk brouwerijen meedoen en helpen jullie graag waar dat mogelijk is. Samen maken we er een mooi feest van!

Met hartelijke groet,
Namens CRAFT

MOS Events bv
033 – 247 34 07
info@mosevents.nl